Parimad toonivad SPF hitt-tooted sel suvel!

Parimad toonivad SPF hitt-tooted sel suvel!

Parimad toonivad SPF hitt-tooted sel suvel!

Share
2024-05-10

Suvi toob kaasa mitte ainult soojad päikesekiired, vaid ka suurenenud ohtu meie naha tervisele. Ultraviolettkiirgus ehk UV-kiirgus, mis päikesevalguses rikkalikult esineb, võib tekitada naha enneaegset vananemist, põhjustades kortsude teket ja naha lõtvumist. Veelgi tõsisemad on UV-kiirguse pikaajalised mõjud, nagu naha DNA kahjustused, mis võivad äärmisel juhul viia nahavähi tekkeni.

Macta Beauty’st leiduvad toonivad päikesekaitseemulsioonid pakuvad sellele murele lahenduse. Need kaasaegsed tooted ei taga üksnes kõrgetasemelist UV-kaitset, vaid on rikastatud nahka hooldavate koostisosadega, mis aitavad peita nahka ilmestavad ebatäiusused ja annavad kohese, loomuliku jume. Tänu nendele emulsioonidele on võimalik nautida päikest ohutumalt, ilma et peaks muretsema oma naha tervise pärast tulevikus.

Hinnates lihtsust ja loomulikkust

Toonivad päikesekaitseemulsioonid on loodud naisele, kes hindab lihtsust ja loomulikkust. Need tooted pakuvad suvist alternatiivi jumestuskreemile tänu oma kergele koostisele, mis kaitseb tõhusalt UVA- ja UVB-kiirguse eest, laseb nahal hingata ning ühtlustab jumet.

Macta Beauty’st leiab mitmeid tooteid, mis on sobilikud isegi kõige tundlikumale nahale. Lisaks sisaldavad paljud toonivad päikesekaitsetooted niisutavaid ja vananemisvastaseid toimeaineid.

Tutvustame sulle meie klientide poolt enim hinnatud tooteid.

Ülevaade toonivatest päikesekaitseemulsioonidest

Bio Balance Toonitud Päikesekaitsekreem Näole:

Kaitse: SPF 50

Tekstuur: Kerge ja nähtamatu. Ei kleepu ning sobib meigi alla. Ei ummista poore.

Toon: Keskmine. Peidab ja pleegitab pigmendilaike.

Nahatüüp: Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Lisaomadused: Koostisaine SymBrightTM vähendab tumedaid laike. B3 vitamiin tasakaalustab rasueritust ja ühtlustab nahatooni. Antioksüdantne oliiviõli skvalaan tugevdab nahabarjääri ning aitab lukustada naha loomulikku niiskust.

Alchemy Tooniv Päikesekreem Näole :

Kaitse: SPF 50

Tekstuur: Kerge ja hingav.

Toon: Kapseldatud mikropigmendid kohanduvad kõigi nahatoonidega ning loovad heleda kuid ühtlase tooni.

Nahatüüp: Sobib ka kõige tundlikumale nahatüübile. Toode on dermatoloogiliselt testitud.

Lisaomadused: Vegan toode on dermatoloogiliselt testitud. Kaitseb ka infrapunakiirguse vastu.

Babe Super Fluid Emulsion Näole:

Kaitse: SPF 50

Tekstuur: Kerge, ei jäta nahka raskeks ega ummista poore. Kiirelt imenduv.

Toon: Kohandub nahatoonile vastavalt ja kingib õrna jume.

Nahatüüp: Hüpoallergeenne toode on sobilik kõigile.

Lisaomadused: Veekindel toode. Sisaldab hüaluroonhapet, mis niisutab ja toidab nahka intensiivselt. Lisaks tugevale UVA- ja UVB-kaitsele võitlevad E-vitamiin ja karnosiin oksüdatiivse stressi vastu. Karnosiin annab kaitse ekraanidest kiirgava sinise valguse vastu.

Missha M Perfect Cover BB-Kreem:

Kaitse: SPF 42

Tekstuur: Kerge koostis, imendub kiirelt nahka.

Toon: Valikus kolm keskmise katvusega tooni.

Nahatüüp: Loodud eelkõige kuivale nahale, aga sobitub iga nahatüübiga.   

Lisaomadused: Peidab naha ebatasasused ja ühtlustab jume. Sisaldab rikkalikult toitvaid botaanilisi essentse, pehmendavaid taimeõlisid ja merest saadud toitainetest tulvil ekstrakte. Mitmekülgne koostis hoiab näonaha niisutatud ja nooruslik.

Jvone Milano Kerge Katvusega BB-Kreem:

Kaitse: SPF 30

Tekstuur: Sametine, kerge ja hingav. Ideaalne igapäevaseks jumestuseks ja päikesekaitseks.  

Toon: Tugeva kuid loomuliku katvusega kreem kohandub vastavalt sinu nahatoonile.

Nahatüüp: Sobib kuivale, normaalsele ja kombineeritud nahale.

Lisaomadused: Toode vähendab naha ebatäiusi ja ahendab poore. Püsib peal kogu päeva ning on magusa mandli lõhnaga. Sisaldab sügavniisutavat hüaluroonhapet ja vananemisvastase toimega parakressi ekstrakti.

Nipid toonivate emulsioonide kasutamisel

Eesti ilm on muutlik, nii ka suvel. Vahel jagub kuuma rannailma nädalaks, seejärel tõmbub taevas taas halliks. Kuigi päikesekaitset tuleks kanda igapäevaselt, muudab meie nägu paratamatult vahel tooni. Kui sinu päikesekaitseemulsioon tundub liiga tume, siis sega seda kokku toonita päikesekaitseemulsiooniga. Parima tulemuse saavutad segades kokku sama brändi tooteid.

Ühtlase tulemuse saavutamine on üldjuhul kerge, sest kõik meie tooted on suurepärase hajuvusega. Kanna toode eelnevalt puhastatud näole kas sõrmede või meigipintsli abil. Väga kuiva nahka, kuhu kreem liiga kiirelt sisse imendub, niisuta enne toote peale kandmist mitsellaarveega. 

Suvele säravalt vastu

Naudime koos suve! Macta Beautyst leiad alati midagi, mis kõnetab just sind. Meie eesmärk on pakkuda sulle parimat, aidata sul end igapäevaselt erilise ja kaunina tunda. Tutvu meie tootevalikuga lähemalt meie e-poes või külasta meie esinduskauplusi Mustamäel Kadaka teel, Rotermanni kvartalis, Kristiine või Rocca al Mare kaubanduskeskustes.